Blogin olen monta kertaa meinannut tehdä koirilleni Aatokselle ja Vilille mutta aina se on jäänyt ja jäänyt. Tämä blogi keskittyy kertomaan cavalier kingcharlesinspanielin Aatoksen elämästä, treeneistä ja kisoista. Lisäksi viesteissä voi vilahdella mainintoja sileäkarvaisesta kettuterrieristäni Vilistä :)

Aatos on nyt vuoden ja melkein 4 kuukautta ja harrastuksina on agility jonka olemme vasta hiljattain aloittaneet vaikkakin kunnianhimoisin tavoittein (; omaksi iloksi toko ja näyttelyt. Lisäksi Aatos pitää upeasti seurakoiran virkaa ja saa tämän emännän lähtemään lenkillekkin. Aatos on ensimmäinen ihan ihan oma koira, eli nimissä ja muutenkin olen sen kokonaan kouluttanut.
Virheitä on tullut tehtyä vaikka koirista on kyllä ennenkin kokemusta sillä veljen omistuksessa oleva Vili on myös kaikin puolin mun koira, se vain ei ole nimissäni. Vilistä sen verran että Vili on kolmevuotias uros, erittäin temperamenttinen ja melko helposti motivoitava tapaus :) Vili on jäänyt auton alle kerran ja tästä on onnettomuudesta johtuen on pikku hiljaa alkanut esiintyä aggressiivisuutta niin muita koiria kuin myös ihmisiä kohtaan. Jopa omaa perhettä kohtaan. :( Tämän vuoksi Vilin kohtalo on hieman auki, rakas se on ja ei siitä haluaisi luopua mutta koska se alkaa olla vaarallinen myös ihmisiä kohtaan voi kohtalona olla myös päästäminen ikiuneen. :< Kerron kumminkin täällä kun päätöksen teko tulee aikaiseksi. Huoh, on tämä rankkaa.

Nyt pitemmittä puheitta toivotan teidät tervetulleiksi blogiimme ja toivon tietysti että pysyt matkassa mukana kun kerron elämästästämme

Riikka, Aatos ja Vili