Lähdettiin tänään kolmen jälkeen käymään Seinäjoella Mustissa ja Mirrissä, Aatoskin pääsi mukaan ja hyvin A käyttäytyikin. Ensin katseltiin sopivan kokoista kuljetusboksia ja kyllähän semmoinen löytyikin, hintaa oli vain 50 euroa joten kovin hintava ei ollut. Tuollaisesta boksista mä oon kauan haaveillut kun metallihäkki on niin kauhean raskas ottaa mukaan. Sitten mukaan lähti vielä 15 kiloa Purina proplanin lohi-riisiä ja uusi juomakippo, jos se pitäis sitten korvat sen kupon ulkopuolella.

Aatos pikkasen arastelee tuota boksia joten pitää varmaan ruveta antamaan siellä jotain makupaloja jotta se oppii rentoutumaan siellä boksissa. Näyttelyissä kun Aatoksen pitää siellä boksissa osata olla rentona niin ettei siitä turhaan stressiä tule :)

Tänään ollaan myös keppejä menty ja yhä varmemmin tuo koira ne oikein menee. Mun ei varsinaisesti tartte kädellä oikeastaan ollenkaan ohjata mutta nyt nuo kepit on vielä hieman vinottain kun maa on jäässä enkä saa niitä tökättyä kunnolla pystyyn. Vauhti meiltä puuttu vielä melkein kokonaan mutta ensin Aatoksen pitää osata perusteet todella hyvin ja sitten vasta ruvetaan sitä vauhtia murehtimaan kun en halua että noista kepeistä tulee semmoinen hätiköiden menty este. Huomenna taas treenit maneesilla ja siellä varmaan kokeilen että mitenkä Aatos menee kepit kun ne on suorassa :)