Tästä on kulunut pitkä aika kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Aatoksen kanssa oltiin 13.-19.7. välisenä aikana Suurleirillä, Lapualla Wanhassa Karhumäessä. Leirillä ehdottomasti parasta oli uudet ihmiset joihin tutustui. Aatos käyttäyty tosi hyvin eikä hirveesti stressaillu vaikka oliki kumminkin tosi stressaava tilanne. Olihan siellä leirillä melkein sata vierasta koiraa, ja leirielämä niin. Leiriä ei kyllä sää suosinut koska yhtä päivää lukuunottamatta satoi kaatamalla vettä ja melkein joka päivä myös ukkosti. Treeneihin olin aika pettynyt, agi nyt oli tietenkin kivaa mut harmi kun sitä oli niin vähän. Lisäksi treenien ulkopuolella ei saanut treenata koirien kanssa yhtään. :/ Muutenkin siellä oli tosi tiukat säännöt ja joka asiasta valitettiin. No jotain hyvää siitä leiristä seuras koska nyt mulla on ollu hirveä treeni-into päällä ja on sitten tuon piskin kans tullut treenailtuakin aikas paljon. Nykyään se osaa hypätä käsien muodostaman renkaan läpi, pyöriä, hyppiä jalan yli :)

Sunnuntaina on matka kohti Kannusta. Pääsin opiskelemaan sinne kennellukioon ja ens viikon maanantaina alkaa koulu ja sunnuntaina muutetaan sinne. Aatos tietenkin lähtee mukaan :)

Lisäksi meillä on tässä loppuvuodessa aika paljon näyttelyitä tulossa. Lauantaina mennään Saarijärvelle, parin viikon päästä siitä Valkeakoskelle sitten on hetki väliä ja sitten on Seinäjoki lokakuussa ja marraskuussa Jyväskylä. Itseä ei noi näyttelyt enään niin kiinnosta mutta sisko haluaa Aatosta näyttelyis kierrättää ja kyllä se nyt mulle käy :)