Oltiinpa eilen taasen maneesilla treenailemassa, mulla oli uudenlaiset namit käytös. Löysin yhdeltä foorumilta vinkin semmoisesta tuubista kuten vaikka kinkkutuubi että siitä vain vähän pusertaa koiralle palkkioksi ja oli kyllä niin kätevä! Aatos vaan aino lipoi hirveen kauan huulia ku palkkasin sitä :D Eikö sotkekkaan niin paljoa!
No kumminkin itse treeneihin, oli ihanan hiljaista ku se mäykyn omistaja ei tullu sinne, kuultiin jopa mitä se ohjaaja selitti. No ekaksi oli keppitreeniä, no mä sain hirveät huudot ku mä kuulemma pidin kättä liian ylhäällä jne. En kyllä sillä ekalla kerralla edes yrittänyt ohjata kädellä ku halusin nähdä että kuinka Aatos menee kepit mutta ei. Sit vaan piti mennä perse pystys peruuttamalla ja ku me oltiin jutsta harjoteltu sitä et A ei seuraisi kättä ku mennään keppejä -.- No Aatoshan meni tietenkin aivan upeasti ne kepit kun kädellä ohjasin. Sitten siinä aloittelijoiden ryhmässä mentiin niin että kepit ja siinä vierellä kolme aitaa. Hyvin se A meni muuten mutta viimmeisen aidan ohitte meinas kurvata vaikka selkeästi mielestäni ohjasin, mutten varmaan tarpeeksi selvästi Aatoksen mielestä. Sitten liitettiin vielä keppien päähän putki ja tällä kertaa A ei epäröinyt ollenkaan putkeen menoa :o vau! Otettiin sit vielä alkeistunnin puolella putkea niin että se oli ihme kiemuralla ja hyvin toi koira meni! Putki kun sille on ollut varsinainen vaikeus paikka.
Sitten jäätiin vielä jatkaviin ja olin kyllä ihan varma kun sitä rataa rakennettiin että me ollaan A kanssa ihan solmussa sitten kun päästään rata loppuun. No ekalla kerralla varmistelin aika paljon mutta sitten kun mentiin toisen kerran enkä varmistellut yhtä paljon niin silti meni hyvin. Mun ohjaus on edelleen aivan liian epäselvää ja tämän vuoksi Aatos välillä menee aitojen ohitse vaikka omasta mielestäni selvästi kädellä viison. Aatos toisin sanoen ei varmaankaan saa selvää mun ohjauksesta ja sit muutenkin ollaan ihan pihalla molemmat välillä. Mutta pitää vain harjoitella ja harjoitella.. Nyt keväällä kun olis tarkoitus osallistua EP-Cuppiin mutta nyt meidän pitää kyllä päästä opettelemaan puomi, pussi, Aa, keinu, rengas, pituus, pöytä.. No kaikki muut esteet paitsi kepit, putki ja aidat. Kova treeni jakso meillä siis nyt keväällä. :) Ens vuonna sitten aletaan kisaamaan virallisis koska en nyt tänä vuonna jaksa hankkia sitä lisenssiä koska kumminkin ollaan vielä niin kesken tässä agilityssä.