Eilen taas mentiin treenaamaan agilityä maneesille alkeis kurssille. Aatos oli ihan kummallinen ja ei keskittynyt aluksi pätkääkään! Ja siinä sitten meinas mennä hermot kun toinen vaan haisteli maata eikä ollut kiinnostunut ollenkaan musta. Tällä kertaa kepit oli treenauksessa ja joten kuten A ne menikin, eihän me olla niitä vielä niin paljon treenailtu että se ne osaisi itsestään mennä mutta käden kanssa kulki ihan kivasti. Tosin A meinas koko ajan oikoa. Pitäis varmaan kotona ku pitäisi ruveta noita keppejä treenailemaan enemmän niin varmaan ottaa naksutin käyttöön ja naksutella eka kerran per väli jne. No pitää katsoa. Sitten jossain vaiheessa tajusin käydä sitomassa Aatoksen kiinni seinään ja menin juttelemaan Annelle ja silittelemään Miinaa niin johan alko kiinnostus palata. Sitten kohta olikin meidän vuoro ja upeasti A ottikin muhun siinä kontaktia.
Mutta on tää ihanaa omistaa uroskoira joka haluais merkkailla joka paikkaan. Mentiin meinaan sellaista pientä radan pätkää että aita, kepit ja putki niin eiköhän tuo mun iki-ihana koirani nostanut jalkaa putken suulle kun oli tulossa putkesta pois. prkl >:( Mä sitten yritin vedellä sitä putsata mutta varmaankin aika heikoin tuloksin :/ Nyt kyllä ärsyttää kun tuosta Aatoksen jalan nostosta seuraa kierre että kohta kaikki uroskoirat nostaa siihen jalkaa. Ääh.. No ei voi mitään, pitäis varmaan ehdottaa seuralle et hankittais tuonne sellaista desinfiointi suihketta millä saa desinfioitua ne kusi hajut pois. Se meinaan tulisi varmaan suureen tarpeeseen.

Sen verran tuonne meidän kalenteriin tulee täytettä että 3.4. on Aatoksella silmä, polvi ja sydän tarkastukset. Nyt vain pitää toivoa että sieltä tulee terveen paperit. Sydän ny ainakin on terve kun se kuukausi sitten rokotusten yhteydessä kuunneltiin mutta noista silmistä ja polvista en kyllä ole yhtään varma. Aatos kun on niin taitava ollu loukkimaan noita jalkojaan ja silmäís ny pyörii maneesillakin vaan hiekkaa jne... mutta pianhan se selviää onko tuo terve vai ei :) Nyt on myös Aatos maksettu Vaasaan ja erkkariin Hyvinkäälle että enään pitäisi vain viedä ilmottautumislaput postiin minkä aionkin tänään tehdä heti koulun jälkeen :)